Streamwinner.com
Streamwinner.com

Praktijk Ayurveda kliniek

U kunt uw afspraak maken door contact op te nemen met de Ayurvedische Kliniek 010 422 29 23 of via de gegevens onder "contact".

Uw behandeling kan in aanmerking komen voor vergoeding door uw ziektekostenverzekering en bedraagt € 65,00 en duurt minstens een uur.

Een klankbehandeling is voor heel het lichaam, zowel het fysieke als het mentale lichaam.

Deze wijze van behandeling sluit niets uit - klank is net zo als voorjaarsregen - het komt daar waar het wordt toegelaten en geeft daar het heilzame effect.

U wordt als een gezien, met alle facetten. er wordt niet een deel behandelt of naar een deel van u gekeken. Natuurlijk zijn er accenten, maar als onderdeel van een geheel.

Daarom is het bijzonder gunstig voor u om te kunnen kiezen uw behandeling in de Ayurvedische Kliniek te ontvangen. In deze omgeving is alles en iedereen gericht op heel de mens. Geen visie, die alleen uitgaat van het deel waar men kennis van heeft, doch teamwerk, waarbij U centraal staat.

De doelstelling van de Ayurveda Kliniek is het bieden van hoogwaardige natuurlijke behandelingen tegen een eerlijke prijs. Binnen de Kliniek worden zowel Ayurvedische behandelingen als behandelingen geboden die niet direct uit de Ayurveda komen maar wel aansluiten bij de Ayurveda behandelingen. Om kennis te maken met het aanbod kunt u kijken op www.ayurvedakliniek.nl of langskomen voor een vrijblijvend gesprek.

U vindt de Ayurvedische kliniek op Villapark 4 te Rotterdam. (vooraan de Ceintuurbaan - dichtbij NS station Noord) Gratis parkeren.

Indien u geinteresseerd bent in Vipassana meditatie opleiding of METTA meditatie kijk dan op "Agenda" de lessen/meditatie bijkomsten vinden ook plaats in de Ayurvedische Kliniek.