Streamwinner.com
Streamwinner.com

Reacties

Hieronder een aantal reacties van mensen die 1 of meerdere behandelingen hebben ondergaan.

Zonder de ziektebeelden expliciet te willen vermelden, geeft dit een indicatie wat een klankbehandeling kan doen. Het spreekt het zelfhelend vermogen van het lichaam aan, waardoor het lijkt dat er (n) iets bijzonders gebeurd tijdens of na een behandeling. Het is echter een natuurlijk proces van harmonisering, die door klank, trilling, behandelaar en schaal tot stand wordt gebracht. Als je zelf een ervaring hebt gehad die je wenst te delen met anderen, vertel het via een E mail en we voegen hem hierbij. Deze reacties zijn met toestemming weergegeven.

Wauw wat was dat gisteravond bijzonder. Ik voelde me ZO ontspannen, ik voelde gewoon mijn armen en benen niet meer en alleen de drukpunten van het liggen. Heel bijzonder en fijn om mee te maken.

Deelneemster Zoetermeer

Vol-ledige weldaad van rijke rust Tijdens de klankschalensessie ervaar ik een diepe ontspanning, die ik eigenlijk alleen ken van de eindontspanning bij yoga. Daar duurt deze regeneratieve ontspanning een kwartier, tijdens de klankschalensessie word je getrakteerd op anderhalf uur van deze rijke rust. Het is een warm bad van klanken, met trillingen zo diep dat het lijkt of ze van binnenuit de cellen doen trillen: alsof het een massage is voor je bloed. De meditaties van Martin raken mij keer op keer: de liefdevolle meta-meditatie is een wens die ik nog dagenlang meeneem in mijn hart als ik tegelijkertijd vol en ledig in stilte de ruimte verlaat. Het is daarmee een echte weldaad voor lichaam en geest

Roos

Veel dank voor de mooie klanksessie van gister avond. Ik had al twee weken veel last van rug pijn, maar vanochtend voelde ik mij veel beter.

Bea

Ik wil je even bedanken voor de bijzondere avond. Ik heb genoten van jullie combinatie en de energie waarmee ik naar huis ging, heb ik willen koesteren.

Liig Klankconcert 23 Juni samen met HUNG Nguyen

Vorige week hadden wij een geweldige middag in Diergaarde Blijdorp. Graag wil ik je laten weten dat jouw, mn de eerste twee, sessies zeer gewaardeerd zijn. Medewerkers waren blij te merken dat er ruimte in het programma is gemaakt voor klankschaal massage en zeer te spreken voor de tijd en aandacht die jij hieraan hebt besteed. 11 November 2016

PAMEIJER STICHTING

Nogmaals dank voor de prachtige klanksessie gisteravond bij Djoj!!

Frank Jong

Ik vind jouw werkwijze erg prettig en rustgevend, incl de klankschalen uiteraard. Ik heb een stressige periode achter de rug en ik merk dat de klankschalen inderdaad veel stress weghaalt.

Klanksessie Februari 2016

Hetgeen wat mij in de diverse behandelingen is opgevallen is heel mooi. Na de eerste behandeling was het jarenlange probleem van constipatie verdwenen, het slapen was wonderwel beter, of beter gezegd niet meer wakker liggen. Daarna waren de behandelingen gericht op het meer aarden en in het Hier en Nu zijn. Het resultaat is dat ik me minder onzeker voel en in moeilijke situaties mij staande weet te houden of mezelf heel snel hervind. Het maakte ook emoties los, waardoor ik spontaan kon huilen en dat luchtte me op. Daardoor ben ik weer wat verder gekomen, zo voelt het tenminste voor mij. Mijn leven komt langzaam weer op de rails, steeds meer in balans. Mijn vechtlust is terug. Mondiger, optimistischer en zelfs durf ik te denken aan weer te gaan werken, wat voor mij onmogelijk leek. Bij iedere behandeling was er wel een detail wat aandacht vroeg en wonderwel bleek te worden verholpen. Zo was er een verkoudheid,die de volgende dag veel minder minder was. Een keer begon ik de behandeling met hoofdpijn en die verdween en het meest opvallende was de keer dat ik mijn knie had geforceerd en met een verband begon om het de volgende dag af te kunnen leggen. Als ik het zo opschrijf lijkt het wel heel wonderlijk, maar in feite is het dat ook. Zonder aangeraakt te worden, wordt je toch geraakt en herstellen dingen zich die zich jarenlang hebben vastgezet. Het meest is me opgevallen de aandacht en de rust waarmee de behandeling wordt uitgevoerd. Dan spreek ik nog niet van de zalige ontspanning, het roezige na een behandeling, die ik iedere keer weer als een geschenk heb aanvaard.

Lia Dekkers

Als mijn schouders, armen en handen vast zitten of vermoeid zijn door te veel en te zwaar tillen op mijn werk als OK assitente, is het heel bijzonder dat alles weer prettig aanvoelt na een behandeling. Ook is mijn nachtrust anders, dieper slapen en energieker wakker worden. En dat niet voor 1 nacht. Het lijkt wel of de klanken's nachts doorklinken/werken. Verkoudheid? Klanken helpen en maken het los of het wordt minder of het is weg. De darmen geven signalen van loslaten en dat werkt altijd zuiverend. Totale ontspanning tot slapen toe, gebed voelen in klank en aandacht. Onder de mooie lap liggen en van alles weg zijn. Jammer, dat het altijd zo snel voorbij lijkt te gaan. Maar ook mooi dat het zo laagdrempelig is, je hoeft je niet bloot te geven zoals bij andere massatges of behandelingen. Vertrouwd en ij je eigen omgeving. Wat wil een mens nog meer.

Ank van der Klooster

Niet eenvoudig om uit te leggen wat er tijdens de behandelingen die ik ondergaan heb allemaal met mij is gebeurd. In de periode van mijn chemokuren(5) en bestralingen(31) heb ik diverse behandelingen gehad. Ik kwam daardoor in een diepe ontspanning en rust en kon mij totaal overgeven en was in het moment,in het hier en nu. Al het vechten en doorgaan kon ik even loslaten want ik voelde mij ontspannen, geborgen, rustig en viel daardoor in slaap. Mede door de behandelingen heb ik tijdens het gehele ziekteproces moedig gevoeld en energiek. Waren mijn armen pijnlijk door de toediening van de chemo via mijn aderen, door de klankschalen ging alles weer stromen. Daarnaast kregen mijn nek en schouders die vast zaten weer ruimte. De klanken en trillingen maakten een verbinding met mijn lichaam en daardoor wist mijn lichaam intiutief wat goed was. De behandeling werd met bijzondere rust, toewijding en liefde gegeven en daar voelde ik mij vertrouwd bij en kon mij daardoor volledig overgeven. Het geluid en de trilling van de klankschalen doen de rest. Ik vind het fijn deze ondersteuning in de zwartste periode van mijn leven te hebben ervaren en ik kan het iedereen aanbevelen, niet alleen in moeilijke situaties maar ook als cadeau aan jezelf of een ander.

Joke Kindt