Streamwinner.com
Streamwinner.com

Klankschalen en Stervensbegeleiding

Kwetsbaar

In de laatste fase van het leven is er een mogelijkheid om in stilte te zijn met de klank van de klankschalen. Een samenspel van klank en trilling ondersteunen het proces van loslaten. Pijn en lijden komen op de achtergrond. De klank en de aandacht geven ruimte voor een andere ervaring. Broosheid, kwetsbaarheid, vergankelijkheid mogen er zijn.

Maar ook andere emoties of aandachtspunten kunnen/mogen ‘gezien’ worden. Klankmassage brengt veelal harmonie en rust. Door de schalen rond het lichaam te plaatsen ervaart men een klankbad dat ontspant en ruimte geeft. Het is mogelijk om in een korte sessie te ervaren wat klankschalen voor degene die heen gaat kunnen betekenen.

Steun

Degene die heen gaat weet wat nodig is in deze fase. Daar kan een klankbehandeling een bijdrage in zijn. Ook is het mogelijk om aan de hand van de klanken een begeleide meditatie te doen. Een klankreis te maken naar een prettig oord of een mooie herinnering. Martin de Lange heeft meer dan 15 jaar ervaring in meditatie en begeleiding. Hij heeft in Duitsland de opleiding gevolgd voor stervensbegeleiding en de opleiding volgens de Methode Peter Hess voor Klankmasseur-therapeut.

Klankmassage kan voor de betrokkenen van degene die gaat overlijden een steun zijn,. Ookin in rouwverwerking.

Klank

Het hoorzintuig is het eerste wat aangelegd wordt en het laatste dat vertrekt. Daarmee aangevend hoe belangrijk dit zintuig ook in de laatste fase is. Klank is trilling waardoor verkramping, spanningen en blokkades worden bereikt en op een natuurlijke manier opgelost kunnen worden.

U wordt van harte uitgenodigd om de mogelijkheden die klankschalen bieden te ervaren. Maak een afspraak via 0610137305 of per email martinjj.delange@gmail.com.