Streamwinner.com
Streamwinner.com

Streamwinner

Streamwinner is een vertaling van het Pali woord Sotapanna - Hij die de stroom binnen getreden is. Het dagelijks leven geeft veel gelijkenis met een waterstroom. Het kan vlak/ kalm zijn, of rusteloos, stormachtig, maar ook helder of troebel. Men kan meegaan met de stroom, men kan vast raken aan de kant of op een rots. In veel van die gevallen is het fijn om samen met een ander te kijken hoe men de stroom kan overwinnen of een andere koers kan gaan varen.

Streamwinner kan daarbij een hulp zijn, een ondersteuning, een gangmaker.

Door coachen op individuele basis kunnen er nieuwe gebieden worden ontwikkeld. Door spiegeling in gesprekken kunnen eigen idee├źn worden getoetst. Tijdens ziekte, drukke periodes of ontslag van een leidinggevende, is het prettig te weten dat men tijdelijk een beroep kan doen op een ervaren Interim Manager. Of zet Streamwinner in voor een (verkoop)activiteit, een show/beurs, open dag, mailings.

Kortom daar waar extra energie, daadkracht, inventiviteit nodig is, kunt u gebruik maken van Streamwinner.

Maar ook voor individuele problemen op het gebied van stress, burn out, fysieke klachten (RSI - rugklachten etc.) kan met Streamwinner inschakelen. Het kan voor uzelf zijn of voor een collega/werknemer. Door toepassing van Klankmassage en/of Klanktherapie wordt het ziekte verzuim minder. Zowel preventief in te zetten of als hulpmiddel voor een snel herstel.

Streamwinner werkt in netwerken en kan voor diverse problemen deskundigen inschakelen. Dit vanuit het netwerk van KlankNed of andere netwerken.

Voordeel is dat Streamwinner geen doel heeft rijk te worden, maar rijk te maken.

Rijk in de zin van GEZOND, VREUGDEVOL, GOED FUNCTIONEREND.

De eerste kennismaking van een half uur is dan ook gratis.

Het vervolg tarief wordt in samenspraak afgesproken op basis van een project, een uurtarief of een klankbehandeling.